Direct contact? Bel: 035 - 526 55 16

HomeVerbouw

Aanvang verbouwing   Eindresultaat

Verbouw

Wanneer u gaat verbouwen komt er vaak meer bij kijken dan u denkt. Woont u  bijvoorbeeld in een oud huis, dan is de kans zeer aannemelijk dat de elektra aan renovatie of zelfs vervanging toe is. Als dit in al die jaren nog niet gebeurd is, is het verstandig dit gelijk mee te pakken. 

In oude huizen kan het zo zijn dat de groepenkast nog voorzien is van zekeringen (stoppen), tegenwoordig gebruiken we hier automaten en aardlekschakelaars voor die een stuk veiliger zijn en ook voor minder werk zorgen wanneer er kortsluiting ontstaat. Kortom, ook dit is een belangrijk punt dat verstandig is om gelijk aan te pakken wanneer u gaat verbouwen.

Naast de veiligheid van de woning is het ook verstandig om na te denken over de inrichting van uw woning. Wanneer u gaat verbouwen bied dit vaak mogelijkheden voor het opnieuw bepalen waar de stopcontacten, schakelaars en lichtpunten moeten komen. Maak bijvoorbeeld van te voren een plan met waar de meubels komen te staan. Komt u hier niet uit en wilt u ons advies hierbij, dan staan wij uiteraard voor u klaar om ons deskundig advies te geven.

 

Vraag een offerte aan